رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) آیا تعطیلی شنبه‌ها برای همیشه منتفی شد؟ انقلاب اسلامی میراثی ماندگار و جاودان
سرخط خبرها

نماینده ایران در سازمان ملل: سخاوتمندانه به افغانستان کمک کردیم| دارایی‌های مسدود‌شده مردم بی‌قید‌وشرط بازگردانده شود

  • کد خبر: ۱۴۱۰۳۴
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۰
نماینده ایران در سازمان ملل: سخاوتمندانه به افغانستان کمک کردیم| دارایی‌های مسدود‌شده مردم بی‌قید‌وشرط بازگردانده شود
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل تاکید کرد: دارایی‌های مسدود‌شده متعلق به مردم است و باید بدون قید‌وشرط بازگردانده شود تا به اقتصاد افغانستان کمک شود.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نشست شورای امنیت در مورد وضعیت افغانستان گفت: با وجود تلاش‌های سازمان ملل، وضعیت کنونی در افغانستان چالش برانگیز است.

وی با اشاره به گزارش اخیر دبیرکل در مورد افغانستان اظهار داشت: این گزارش نشان می‌دهد که ۲۸.۳ میلیون افغان در سال ۲۰۲۳ به کمک‌های بشردوستانه و حمایتی نیاز خواهند داشت که این رقم در سال ۲۰۲۲، ۲۴.۴ میلیون و در آغاز سال ۲۰۲۱، ۱۸.۴ میلیون نفر بود. در همین حال، هیات حاکمه افغانستان نتوانسته است به تعهدات خود، به ویژه در مورد ایجاد یک دولت فراگیر و منتخب عمل کند.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل اضافه کرد: در مورد وضعیت اقتصادی، گزارش دبیرکل بیان می‌کند که هیات حاکمه افغانستان تاکنون گام‌های مثبتی از جمله تلاش‌های مبارزه با فساد را برداشته که می‌تواند مبنایی برای یک وضعیت اقتصادی باثبات و احیای آن در سال‌های آینده باشد.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل افزود در حالی که کمک‌های بشردوستانه برای افغانستان حیاتی است، راه حل درازمدت نیست و اقتصاد کشور باید در اولویت قرار گیرد. اگر احیای اقتصاد افغانستان مشروط یا سیاسی شود، مردم افغانستان آسیب خواهند دید.

ایروانی با تاکید بر اینکه بحران انسانی در افغانستان نباید به خاطر سایر بحران‌ها و درگیری‌ها مورد فراموشی قرار گیرد، گفت: همانطور که بار‌ها تاکید کرده ایم، دارایی‌های مسدود شده متعلق به مردم است و باید بدون قید و شرط بازگردانده شود تا به اقتصاد افغانستان کمک شود.

سفیر ایران در سازمان ملل تصریح کرد: متاسفانه، آمریکا به جای پذیرش مسئولیت خروج غیرمسئولانه خود از افغانستان، به دلایل ساختگی و بی اساس برای توجیه اقدامات غیرقانونی خود، از جمله ادامه مسدودسازی دارایی‌های مردم افغانستان، که برای احیای اقتصاد آن حیاتی است، متوسل شده است. با این حال، رژیم‌های تحریمی نباید مانع تلاش برای بازسازی اقتصاد شوند.

نماینده ایران در سازمان ملل گفت: ایران از تلاش‌های یوناما و تماس و تعامل آن با هیات حاکمه افغانستان برای کمک به مردم افغانستان، به‌ویژه در زمینه افزایش پاسخ‌های بشردوستانه و تلاش برای پایان دادن به مشکلات اقتصادی، حمایت می‌کند.

دیپلمات ارشد ایران در سازمان ملل افزود: جمهوری اسلامی ایران از تخصص و ظرفیت‌های خود برای کمک به مردم افغانستان در غلبه بر مشکلاتشان به عنوان همسایه‌ای که میزبان میلیون‌ها افغانی بوده، استفاده کرده است.

وی تاکید کرد ایران سخاوتمندانه به مردم افغانستان که بیش از ۴۰ سال در ایران زندگی می‌کنند، به رغم حمایت اندک جامعه جهانی و تحریم‌های غیرانسانی آمریکا، کمک‌های لازم را ارائه کرده است. در حال حاضر، ایران برای تمامی دانشجویان افغان مقیم این کشور تحصیل و آموزش رایگان ارائه می‌دهد. بر اساس برآوردها، ایران باید سالانه یک میلیارد دلار یارانه برای میزبانی و پناه دادن به ۵ میلیون افغان ارائه کند.

سفیر ایران در سازمان ملل ادامه داد: بار‌ها گفته ایم که ایران و سایر همسایگان نباید تمام مسئولیت پذیرش پناهجویان افغان را بر عهده بگیرند. بر اساس اصل مسئولیت مشترک، کشور‌های دیگر، به ویژه کشور‌هایی که ادعای حمایت از حقوق بشر مردم افغانستان، به ویژه زنان و دختران می‌کنند، باید پناهندگان را بپذیرند.

نماینده ایران در سازمان ملل با اشاره به حضور داعش در افغانستان گفت ما می‌خواهیم یک بار دیگر بر تهدید جدی که حضور داعش و گروه‌های وابسته به القاعده در افغانستان برای صلح و امنیت افغانستان، همسایگان آن و کل منطقه ایجاد می‌کند، تاکید کنیم.

سفیر ایران در سازمان ملل ادامه داد: قاچاق مواد مخدر یکی دیگر از مشکلات عمده است. گزارش اخیر دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل نگران کننده است. بر اساس این گزارش، کشت تریاک از زمان تسلط طالبان بر افغانستان در مقایسه با سال گذشته ۳۲ درصد افزایش یافته است.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که این یک واقعیت است که اگر جامعه جهانی به حمایت از بهبود اقتصادی افغانستان ادامه ندهد، وضعیت کنونی به ایجاد یک محیط آسیب‌پذیر تبدیل شده که در آن افراط‌گرایان، تروریست‌ها و قاچاقچیان مواد مخدر قادر خواهند بود از افراد آسیب‌پذیر برای پیشبرد اهداف تروریستی استخدام و استفاده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->